à la carte
Op vrijdagavond, zaterdagavond, zon -en feestdagen is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen.
midden
volledige breedte
links
https://www.restaurantfrancobelge.be/sites/default/files/achtergrond-beelden/Franco_Belge_by_HFM_00022.jpg
Voorgerechten
Tartaat Rode Poonvenkel | avocado | waterkers |
Gebakken ganzenleverrode biet | kervelwortel | rode kool |
Tataki eendspringroll | peterseliewortel | soja |
Sint-Jakobsnoot carpaccioaardpeer | boerenkool | hazelnoot |
Hoofdgerechten
Zeebaarsrisotto | prei | shiitake |
Brisket 'Black Angus'zoete aardappel | schorseneer | sjalot |
Kreeft | 2 bereidingenspitskool | flespompoen | Chantenay wortel | ravioli |
Duke of Berkshirepastinaak | pommes fondant | witloof |
Dessert
Dame blanche |
Kaas |
Cafe Glacé Classic |
Chocolade | peer | vanille |
LUNCH
voorgerecht + hoofdgerecht - € 35/ voorgerecht + hoofdgerecht + dessert - € 40
(niet op zon- en feestdagen)