à la carte
Op zaterdagavond, zon -en feestdagen is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen.
midden
volledige breedte
links
https://www.restaurantfrancobelge.be/sites/default/files/achtergrond-beelden/Franco_Belge_by_HFM_00022.jpg
Voorgerechten
Kreeftsalade | tomaat | dragon |
Carpaccio kalfsvleestonijn | boterboon | parmezaan |
Ceviche zeebaarsdille | avocado | radijs |
Paling in het groen |
Hoofdgerechten
Pietermanvenkel | bouchot mossel | torenbloemkool |
Duke of berkshirecross & blackwell |
Tarbotwitte asperge | puree | lamsoor |
Kalfszwezerikerwt | snijboon | mosterd |
Dessert
Dame blanche |
Kaas |
Aardbei | pistache | cheese cake |
Kers | chocolade | mascarpone |
LUNCH
voorgerecht + hoofdgerecht - € 32/ voorgerecht + hoofdgerecht + dessert - € 37
(niet op zon- en feestdagen)