À LA CARTE
Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen.
Voorgerechten
Grijze garnaal
witte asperge | kwartelei | kervel
€30.00
Tartaar Holstein rund
romanesco | dragon | Romeinse salade
€28.00
Carpaccio zeebaars
miso | komkommer | rammenas
€28.00
Salade kreeft
koolrabi | courgette | lavas
€32.00
Hoofdgerechten
Kabeljauw
mousseline aardappel | bieslook | bimi | bloemkool
€38.00
Kalfsvlees
aubergine | snijboon | pommes pont neuf
€38.00
Schelvis
fregola pasta | tomaat | beukenzwam
€34.00
Parelhoen
groene asperge | morilles | dragon
€36.00
Desserts
Dame blanche
€12.00
Kaasbord by Callebaut
€16.00
Coupe Colonel | Franco Belge edition
€14.00
Rabarber | yoghurt | honing
€14.00
lunch
voorgerecht | hoofdgerecht
€35.00
*niet op zon- feestdagen
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
€40.00
*niet op zon- feestdagen