À LA CARTE
Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen.
Voorgerechten
Gebakken Coquilles
peterseliewortel | boerenkool | beukenzwam
€29.00
Cremeux ganzenlever
roodlof | knolselder | veenbes | brioche
€26.00
Carpaccio rode poon
bloemkool | curry | sojaboon
€27.00
Pastrami
geitenkaas | Romeinse salade | rode biet
€28.00
Hoofdgerechten
Kreeft
verse pasta | spinazie | portobello
€45.00
Everzwijn
spitskool | zoete aardappel | maïs
€41.00
Zeebaars
risotto | boschampignon | schorseneer
€40.00
Fazant
butternut | witloof | vol au vent | boschampignon
€42.00
Desserts
Yuzu-mandarijn-witte chocolade
€14.00
Chocolade - conference peer - baileys
€14.00
Dame blanche
€14.00
Kaas
€16.00
lunch
voorgerecht | hoofdgerecht
€35.00
*niet op zon- feestdagen
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
€40.00
*niet op zon- feestdagen