À LA CARTE
Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen.
Voorgerechten
Carpaccio zalm
kokkels | venkel | dille
€27.00
Gelakt buikspek
Cevenne ajuin | confituur tomaat
€28.00
Cannelloni kreeft
wortel | aardpeer | chips
€32.00
Twee bereiding rundsvlees
rundswang | aardappel | Brugge comtese | geconfijte ajuin
€28.00
tartaar rundsvlees | tartelette | parmezaan
Hoofdgerechten
Gebakken rode poon
zuurkool | boterraap | sausicce de Morteau
€38.00
Lamsfilet *Per twee personen*
groene asperge | tuinboon | daslook
€45.00
Schelvis
Parijse champignon | bosajuin | Chinese kool
€39.00
Zwartpoot kip Mayenne
schorseneer | polenta | zilver ajuin
€39.00
Desserts
Pistache | bloedsinaas | yoghurt
€14.00
Tiramisu Franco Belge
€14.00
Dame blanche
€14.00
Kaas
€16.00
lunch
voorgerecht | hoofdgerecht
€35.00
*niet op zon- feestdagen
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
€40.00
*niet op zon- feestdagen